Novostar organiseert op donderdag 19 september aanstaande een masterclass met daarin 2 interactieve, praktijkgerichte sessies in Tilburg. Deze dag gaan we met deelnemers dieper in op twee onderwerpen: ‘Omnichannel Strategie in de praktijk’ en ‘Interactie Strategie in de praktijk’. Samen met jou passen we kennis nog beter toe, scheppen ruimte voor constructieve discussie én voor het uitwisselen van ervaringen. Zo leidt deze dag tot verrassende inzichten en nieuwe ideeën.

Marjon van der Maat

Het programma
We starten deze leuke dag in de stadswinkel in het centrum van de gemeente Tilburg waar we worden ontvangen door Marjon van der Maat, Afdelingshoofd Dienstverlening bij de gemeente Tilburg. Daarna start de sessie: ‘Omnichannel strategie in de praktijk’*

Vanuit de stadswinkel maken we een korte wandeling van 10 minuten aan de andere kant van het station, waar we in de LocHal het programma voortzetten. De LocHal een oude locomotievenhal die is omgetoverd tot een modern glaspaleis en in 2019 uitgeroepen tot winnaar van de Publieksprijs voor het gebouw met ‘de meeste maatschappelijke meerwaarde’.

Otto Thors

Daar nemen we even de tijd om te lunchen waarna we verder gaan met de 2e sessie ‘Interactie Strategie in de praktijk’. Deze sessie wordt verzorgd door Otto Thors, een gewaardeerd adviseur, spreker en innovator op relevante thema’s zoals digitale transformatie, participatie en dienstverlening voor overheden. Als hoofdredacteur van het goed gewaardeerde magazine inGovernment is hij top of mind als het gaat om initiatieven met betrekking tot de digitale overheid. Met zijn aanstekelijke energie, onnavolgbare tempo en brede kennis, neemt hij mensen en organisaties mee de toekomst in. Otto geeft je inzicht in de nieuwe relatie tussen de overheid en haar inwoners. Op een prettige, prikkelende manier daagt hij je uit om anders te denken dan normaal, sneller te handelen dan gewend en los te laten wanneer het moet. Na afloop sluiten we deze dag af met een borrel.

Kosten & inschrijven
Kom inspiratie opdoen en blijf op de hoogte van de landelijke ontwikkelingen! Wees er wel op tijd bij, want het aantal plaatsen is beperkt. Deze leuke, inspirerende én leerzame dag kost € 295,- excl. BTW en is inclusief lunch en borrel. De masterclass vindt plaats in Tilburg, de locatie is uitstekend bereikbaar via auto en openbaar vervoer. Voor vragen kun je ons bereiken op 085 – 78 23 775 of per e-mail aan academy@novostar.nl.

 

* Gemeente Tilburg heeft sinds twee jaar een Omnichannel strategie. Een strategie waarin staat beschreven hoe Tilburg haar verschillende kanalen wil inzetten om een efficiënte, effectieve en vooral professionele dienstverlening aan haar inwoners, ondernemers en de stad te bieden. Tilburg neemt jullie in deze masterclass mee in de visie en strategie op omnichannel. Wat maakt dat de gemeente Tilburg deze visie nodig had, hoe is deze visie ontstaan en vooral, hoe wordt deze visie uiteindelijk gerealiseerd. Van idee, tot visie tot uitvoeringsplan.