sluit venster
Novostar Public Development Group
Novostar Public
  • Onderzoek
  • Advies
  • Management
Verder
Novostar Academy
  • Opleiding & Training
  • Coaching
  • Assessments
Verder
T: 085 - 78 23 775
Dashboard KCC

Lunch & Learn Sessie Den Bosch

Den Bosch.jpg

Alles willen weten over Het Nieuwe Werken en de gemeentehuis van de toekomst? Kom dan op 21 november 2017 naar de Lunch & Learn-sessie! 


Ook dit jaar organiseert Novostar een Lunch & Learn sessie bij de gemeente 
‘s-Hertogenbosch. Je leert immers het meest van praktische en innovatieve toepassingen op het terrein van de gemeentelijke dienstverlening. En niet alleen van de succesverhalen maar vooral ook van de fouten, de voetangels en klemmen. Goed voor het netwerkcontact en ook een uitstekende gelegenheid om kennis met elkaar te delen, ervaringen uit te wisselen en vooral te leren van deze vooruitstrevende en innovatie voorloper onder ons.  

Het programma

Start: 10.00 uur - Einde: 14.00 uur - inclusief lunch


‘Het Nieuwe Werken in relatie tot de dienstverlening aan de burger’. De gemeente ‘s-Hertogenbosch heeft een eerste antwoord gevonden op de snel veranderende wereld. Daar is de afgelopen jaren de manier van werken drastisch veranderd met name door invoering van Het Nieuwe Werken. Daarnaast is er flink gesleuteld aan de dienstverlening. Wat zijn de ervaringen met het Nieuwe Werken in het KCC en hoe zijn de ervaringen met de vernieuwde Publiekshal? We nemen ook een kijkje (letterlijk) achter de schermen van de nieuwe flexibele werkplekken. We starten eerst met de rondleiding en daarna is er tijdens de lunch van 12:30u tot 14:00u gelegenheid om met elkaar ervaringen uit te wisselen en te netwerken.  

schrijfnuin.jpgDe kosten voor deze Lunch & Learn sessies bedragen € 99,- per sessie. Schrijf je snel in want de belangstelling is net als vorig jaar groot. Inschrijven kan via www.novostar-academy.nl/lunchenlearn

Mocht je nog vragen hebben mail dan naar info@novostar.nl of bel naar 085 - 78 23 775.


Lunch & Learn Sessie Den Bosch