sluit venster
Novostar Public Development Group
Novostar Public
  • Onderzoek
  • Advies
  • Management
Verder
Novostar Academy
  • Opleiding & Training
  • Coaching
  • Assessments
Verder
Dashboard KCC
Het online dashboard KCC maakt gebruik van het klantvraagregistratie instrument Turfmaster.�Turfmaster is een handige tool waarmee u in het KCC snel en eenvoudig alle binnenkomende klantvragen kunt registreren en analyseren. De tool is door ons ontwikkeld in samenwerking met een aantal gemeentelijke KCC managers en specialisten uit het bedrijfsleven. Turfmaster is zo opgezet dat u zelf eenvoudig de vraagscripts kunt aanpassen en medewerkers (gebruikers) kunt beheren. Het dashboard is 1-op-1 gekoppeld aan de database van Turfmaster en geeft u daarom realtime inzicht in de performance van het KCC op de meeste belangrijke KPI's.

Novostar richt voor u een basisset van vragen en regels in, maakt uw gebruikers aan en verzorgt de instructie aan alle gebruikers (lees: uw medewerkers) en keyuser(s) van Turfmaster. Het instrument biedt de mogelijkheid te werken met een aantal rollen voor de gebruiker, voor de supervisor én voor het afdelingshoofd/teamleider. Het instrument is benaderbaar via een veilige verbinding (A-rating); u hoeft dus geen software te installeren of hulp in te roepen van uw eigen ICT-afdeling of applicatiebeheerder. Indien u vandaag onze hulp inroept, heeft u morgen het dashboard up&running!

Om gebruik te maken van het dashboard KCC betaalt u eenmalig een starttarief à € 950,- en vervolgens maandelijks een vast bedrag. De hoogte ervan is afhankelijk van het aantal gebruikers.

Hoe werkt het?